23. joulukuuta 2008

KUORMALAVOJA JA JOULUN TUNNELMAA

Jopas se on aika viilettänyt vauhdilla, kirjoittaminen on jäänyt unholaan pitkäksi toviksi. Verstaalla on ollut hulinaa - hieman erilaista kuin yleensä, nyt on rakennettu uutta. Kaikki alkoi kasasta rimoja, kuormalavoja ja vaahtomuoveja. Rimoista muovautui sahaamisen, liimaamisen ja ruuvaamisen jälkeen kehyksiä, joihin sitten nidoin kangasta ja kas, kasa tauluja odottaa nyt paikalleen ripustamista. Alla yksi isoimmista tauluista odottaa omaan paikkaansa pääsyä.

Sohvaprojektin ensimmäinen vaihe oli kaventaa kuormalavat oikean kokoisiksi, sitten hiomista, vahaamista, vaahtomuovin leikkaamista ja liimaamista ja tietty kankaiden ompelua. Monta epäilevää katsetta sain, kun selitin millainen lopputulos olisi tarkoitus tehdä, mutta työn edetessä on moni havahtunut ajatukseen, että näistähän saattaakin tulla jotakin. No, voiko moittia, kun alussa koko homma näytti tältä:

Alla osa palikoista miltei valmiina - eli jotakin tämän suuntaista on tulossa, kunhan kaikki on kasassa.

Nyt on kuitenkin hanskat tältä haavaa naulassa ja joulun lekottelut edessä. Vauhti on ollut melkoinen ja sen innoittamana siivosin vielä kotonakin, kaivoin esille kynttilät ja lyhdyt, istutin hyasintit ja rymsteerasin huushollia vähän muutenkin vain ihan huvin vuoksi. Seinälle päätyi fuky lady, joka isossa afrossaan jaksaa hyvmyilyttää aina vaan. Ja löytyipä kätköistä myös muinoin lusikoista ja muffinssivuoista väännetty tuikkulyhtykin, joka sai seurakseen ihanan tuoksuhelmen.

Wirvatuli toivottaa kaikille ihanille arvokkaille leppoisaa joulunaikaa, kuusentuoksua, piparinmakuja ja kynttilänvaloa!

1 kommentti:

  1. KÄÄK! Missä kuvat?

    T. Kati, joka kävi viime viikolla vaahtoamassa kuormalava sohvasta :D

    VastaaPoista