3. helmikuuta 2009

MATERIAALIEN HURMAA

Asiat alkaa sutviutua. Hommat menee eteenpäin hiljalleen ja omalla painollaan, kerrankin olen malttanut olla kärsivällinen! Kävin tyhjentämässä loputkin eläkkeelle jääneen verhoilijan varastoista, ja nyt on kaapit täynnä nupeja, nauloja, neppareita ja vetoketjuja. Löytyy koristenauhona ja -nauloja, vanuja ja fyllinkejä sekä hurjia kankaita. Sain osakseni melkoista myhistelyä, kun suunnittelin tekeväni vanhasta sinapinkeltaisesta vakosametista itselleni mekon…

Verstas on nyt oikeasti verstas, mainokset ja käyntikortit on tulleet painosta ja ulkoseinässä komeilee uusi uljas verhoomo Vanhan Viehätys kyltti. Jihaa - nyt voi sitten taas keskittyä oikeasti verhoiluun.

Viimeisin työ sillä saralla on ollut sänkytuolin verhoilu. Tuolista saa 80cm leveän sängyn kun istuimen kääntää alaspäin, kunnon vanhan ajan vuodesohva siis! Kulunut raidallinen kuosi sai väistyä uuden pinkin ihastuksen tieltä ja saipa sisuskin uutta täytettä perien pehmukkeiksi.

Huomenna aion tehdä hevosen. Luit oikein - hevosen. Kattotaas millanen siitä syntyy, lupaan laittaa kuvia kunhan sille on saatu suitset niskaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti