20. elokuuta 2009

TUNGOSTA

Verstaalla nimittäin. Ommeltavaksi on saapunut läjä sohvan päällisiä. Isoja kappaleita siirtyy paikasta toiseen ja juuri kun luulen olevani voiton puolella, tajuan, että kasoja täytyykin ruveta taas siirtämään. Eli ommeltavana on vielä pari eri saumaa. Mutta työtä tämäkin!

Eräs asiakkaani ihmetteli kankaiden paljoutta ja sitä, mitä moisista palasista oikein tulee. Kun kerroin niistä syntyvän hyttisohvien päällisiä laivaan, totesi hän, että "nii-in, jokuhan nekin tosiaan tekee". Harvoinpa sitä tulee mietittyä, mistä kaikki jutut tähän maailmaan oikeastaan tulee. Monessa pienessä pajassa tehdään hommia isoihin kokonaisuuksiin. Ja vaikka välillä tuntuukin, että olen se pikkukiinalainen, joka ompelee ja ompelee ja ompelee, olen silti tyytyväinen, että kaikkea ei oikeasti vielä teetetä Kiinassa.





2 kommenttia:

  1. Onpas kiva kun vielä tosiaankin tehdään täällä kanssa jotain ja tungoshan verstaalla on iloinen asia:)

    VastaaPoista
  2. Kyllä, tungos on oikein hyvä juttu ja on kyllä aivan mahtavaa, että kaikkea ei viedä tehtäväksi merten taa. Kiva kun Eija olet käynyt visiteeraamassa - tervetuloa toistekin. Sinulle ihania syyspäiviä!

    VastaaPoista