29. toukokuuta 2010

Suunnanmuutoksia

Elämässä puhaltelee uudet tuulet ja edessä on erilaiset kujeet.
Ei siksi etteikö verhoilu innostaisi, etteikö yrittäminen olisi mielenkiintoista ja ettenkö jaksaisi vanhoja kunnostaa.

Syynä on tämä:


Äitiysloma on alkanut ja verstaan ovet on pantu säppiin hetkeksi. Onnekseni sain mahtavan sijaisen, joka tulee jatkamaan toimintaa minun poissaollessa. Ihanien vanhojen pelastaminen siis jatkuu edelleen!

Uuden tulokkaan aika putkahtaa maailmaan on laskettu heinäkuun ensimmäiseksi, saapa nähdä malttaako odottaa sinne vai kuinka käy. Mahassa käy hurja myörinä, vatsanahka pingahtelee ja vessassa pitää rampata tämän tästä.

Monta asiaa on vielä hoitamatta ja selvittämättä - että saako niitä töitä oikeasti tehdä sunnuntaisin ilman että äitiyspäivärahan menettää, maksetaanko yel vakuutusta äitiysloman ajalta... Ja entäs tuohon tulokkaaseen liittyvät jutut... sitä listaa en edes ala kirjoittamaan, niiiin paljon on kaikkea uutta tiedossa. Mutta aika näyttää kuinka käy, nyt toivotaan ihania aurinkoisia päiviä, jotta voin pienentää luettavien kirjojen pinoa ulkosalla.




2 kommenttia:

  1. Oi, miten ihana vatsa!!! Toivotan sulle oikein levollista ja rauhallista loppuajan odotusta, rentoudu ja tutustu rauhassa uuteen tulokkaaseen!
    Työasiasi ovat parhaimmalla mahdollisella mallilla, onnitteluni!
    Nauti ja iloitse tulevasta kesästä, ja tulevasta pienokaisesta!
    Puolestasi iloitseva Seikku :)

    VastaaPoista
  2. Oi onnea, ihanaista! Onko hän ensimmäisesi? Upea vatsa:)
    Täällä elellään jänniä viikkoja alkuraskaudessa, katsotaan josko blogiin pian uskaltaisi jotain mainita..viime kesänä kun kävi pikku-kakkoselle huonosti:(


    Äläkä yrittäjäasioista murehdi, kaikella on tapana järjestyä! Nimim. kolme yrittäjävuotta takana;)

    VastaaPoista